Iz majhnih stvari in preprostih idej, lahko zrastejo velike stvari. V primeru Wild Bee² se je iz manjšega družinskega čebelarstva razvila priljubljena kozmetika na osnovi čebeljih pridelkov. Podjetniški duh in ljubezen do čebel osvajata vse več zadovoljnih strank.

V svoji ponudbi nudijo 9 izdelkov za nego kože. Skupno vsem izdelkom je, da so narejeni na osnovi naravnih sestavin in izjemno hranljivih čebeljih pridelkov.

So še posebej primerni za ljudi ki imajo občutljivo kožo in iščejo izdelke višjega kakovostnega razreda, ter se zavedajo da ni vseeno kaj dajemo na svojo kožo. Izdelki Wild Bee² ne vsebujejo parabenov, silikonov, umetnih barvil, GSO.

Do odličnih rezultatov jih je pripeljala trdna volja, strokovna ekipa in želja po širjenju holističnega pristopa, ki uči da je za najboljše rezultate potrebno gledati širše in upoštevati vse aspekte življenja.

Nega obraza, best seller

Za nego obraza vam svetujejo 2 odlična izdelka:

Alternativna uporaba, vsak po svoje

Zanimivo je da kar nekaj uporabnikov za nego obraza uporablja tudi Univerzalno kremo, ki vsebuje propolis, vosek, med in aloe vero, in je primerna za nego celotnega telesa.

Npr. Baby bee kremo z voskom, karitejevim, kakavovim maslom pa kar nekaj strank uporablja za nego obraza v kolikor je koža izjemno suha. Nekaterim pa je to najboljša rešitev za nego nog in pet na stopalih.  Kolesarji pa si s z baby kremo negujejo notranji del stegen. Krema je sicer bolj mastna, a ker ni mazilo ampak čisto prava krema, se zelo lepo vpije v kožo in jo neguje.

Pripravite se na jesen, roke in ustnice vam bodo še posebej hvaležne

V prihajajočih mesecih vam bodo še kako prav prišli krema za roke in balzam za ustnice:

Nega las, samo najboljše je dovolj dobro

 

Niso pozabili tudi na nego las za odrasle in otroke:

Obiščite spletno trgovino in se prepričajte, da je kakovost na prvem mestu.