Holistična rešitev za odlično počutje – detox telesa, uma in duše

Holistični pristop je širši pogled na človeško telo in zdravje, kjer se upoštevajo telo, um in duša – obravnava človeka kot celoto.

Pri reševanju težav je holistični pristop izjemno učinkovit, ker išče vzroke težav in hkrati lajša posledice – skuša delovati na več nivojih, na vidnem (težava – npr. gube na obrazu, utrujenost, bolečine v vratu) in nevidnem (vzrok težave – npr. pogoste negativne misli, strah, zamera, jeza).

WILD BEE² deluje na 3 nivojih:

  • skrbi za vaše zdravje (izdelki brez umetnih dodatkov, sestavine naravnega izvora),
  • skrbi za lep izgled kože (vrhunska nega kože z energijo čebeljih pridelkov),
  • skrbi za dobro počutje – vzpodbuja vas k redni uporabi naravnih izdelkov, ter skrbi za telo in um.
  • WILD BEE2 želi delovati ne samo na fizičnem nivoju, ampak vas vzpodbuditi tudi k skrbi za vaš um, duha in dušo.

Lepota na zunaj, se vedno začne znotraj, pri nas samih. Detox telesa vas očisti toksinov, a poskrbite tudi za detox vašega uma in detox duše – to je celovitost, ki bo prinesla trdne in dolgoročne rešitve.

Nimamo veliko vpliva na zrak, ki ga dihamo, na vodo, ki jo pijemo pa morda le delnega. Imamo pa vpliv na sestavine, ki jih dajemo na kožo in imamo vpliv na lastne misli, ki jih produciramo vsak dan. Energija, ki jo proizvajamo s svojimi mislimi, povzroča kemijske reakcije in tako vpliva na naše celice na pozitiven način (pozitivne misli),  lahko pa tudi na negativen način (negativne misli). Sama celična obnova je kvalitetnejša ob pozitivnem pretoku energije, kjer energija kroži in omogoča nemoteno regeneracijo celic, brez blokad.

Razumevanje lepote se začne pri vas samih, gre za proces spreminjanja samega sebe – jej in pij zdravo, skrbi za svoje telo – ustvari močan temelj za razvoj duha in duše.

Kako negujete vašo kožo, kako živite, kaj jeste in pijete, je vaša odločitev. Posledice vaših odločitev in energija vaših misli se  neizogibno vidi na koži. Telo je tempelj naše duše. Spoštujmo ga in negujmo ga, naj odseva najlepše v vas.

Odkrijte lepoto v vas samih.

Filozofija

Lepota je v nas samih
Intuicija je glas narave
Detox telesa, uma in duše
Deluj celovito

Resnične izjave zadovoljnih strank

Kot zahtevno uporabnico naravne kozmetike, so me izdelki wildbee2 popolnoma prepričali. Krema za roke je fantastična, anti age krema popolnoma nahrani mojo zelo suho kožo, šampon pa naredi moje lase sijoče. Tudi vazelin za ustnice je najboljši, kar jih je mogoce dobiti ta trenutek!

Lena iz Radomelj
Ker sem prebolela težko bolezen, se še toliko bolj zavedam kako pomembno je pazljivo izbirati izdelke za nego telesa in obraza…takšne, ki ne vsebujejo škodljivih snovi – ksenoestrogenov, kot jih znanost imenuje. Zato uporabljam izdelke Wild bee2, ker so popolnoma naravni, brez parabenov, mineralnih olj, silikonov in falatov. Še posebej obožujem kremo za obraz s čebeljim strupom – “Face”, saj mojo kožo ustrezno nahrani in navlaži, da je sijoča in elastična.
Manica iz Vrhnike

Kar nekaj časa smo iskali primerno kremo za zelo suho in srbečo dojenčkovo kožo (pod vratom). Baby bee krema je po 14 dneh redne uporabe rdečico in srbečico v celoti odpravila!

Mateja iz Sevnice

Sem zelo zadovoljna s šamponom, ker nimam več razcepljenih las. Lasje so se mi okrepili. Prav tako sem zadovoljna s kremo anti age, ker se mi je koža izboljšala in zgubila sem tudi zelo izrazite gube.

Tatjana iz Otoka

Gel za tuširanje naredi mojo kožo prijetno in mehko. Še bolj, kot običajno, uživam v tuširanju ob prijetnem vonju tega čudovitega gela.

Mirjam iz Ljubljane

Sensitive krema je odlična po svoji strukturi in po njej je izgled vidno izboljšan saj je koži prijazen izdelek, ki ga do sedaj še nisem imela.
Anti age kremo z veseljem uporabljam, ker se lepo vpije v kožo in nanos je hiter in enostaven. Uporabljam jo zjutraj in zvecer. Izgled moje kože je svež in mladosten.

Simona iz Vrhnike

Res je odlična! Moj obraz prekrije tanek sloj nepopisne svežine. Občutek napetosti kože se zgodi takoj po nanosu.
Priporočila jo bom tudi ostalim mamicam, ki jim malčki kratijo nočni spanec!

Brina iz Ljubljane

Krema je zakon!

Nina iz Ljubljane

Vaša Anti Age krema mi takoj ob nanosu napne kožo in jo poživi. Sploh jo z veseljem uporabljam še predvsem zato, ker vem da je res narejena narejena iz naravnih sestavin čebeljega raja. Priporočam jo vsem, ki želijo imeti kakšno gubico manj, pridobile pa boste še mladosten in svež videz obraza.

Sonia iz Ankarana

Zvečer, ko si z obraza očistim ličila in se umijem, si obraz namažem s kremo divjih čebelic. Krema se hitro vpije, koža se občutno pomiri in nahrani. Občutek na obrazu je izjemno prijeten. Zjutraj je koža mehka in napeta. Hvala vam in čebelicam za čudovit izdelek.

Špela iz Škofljice

S kremo se še posebej rada namažem pred spanjem, da mi kožo navlaži in sprosti in tako pričara medene sanje.

Natalija iz Stare Vrhnike

Krema anti age je primerna za suho kožo. Zjutraj se ni potrebno dvakrat ali trikrat namazati; že enkrat zadošca.

Tina iz Sevnice

Sem zahtevna uporabnica kozmetike, saj imam izredno občutljivo kožo, ki slabo odreagira na večino kozmetičnih izdelkov znanih in manj znanih blagovnih znamk, ki so običajno v prodaji. Po dolgem iskanju sem končno našla praktično rešitev v izdelku, ki je hkrati gel za tuširanje in šampon (sicer prvenstveno namenjen otrokom). Poleg medu vsebuje samo naravne sestavine, zato moja koža in lasje po tuširanju niso več izsušeni, prav tako ni nobenih neželenih reakcij. Tudi balzama za lase ne potrebujem več. Vse pohvale za izdelek, ki ne obremenjuje telesa z nepotrebnimi kemikalijami (parafini, silikoni, barvili idr.), ni testiran na živalih in predstavlja prijetno novost na našem tržišču.

Breda iz Ljubljane

Celotna kolekcija WildBee mi ustreza, ker je izdelana iz naravnih sestavin. Zame je zelo pomembno, da proizvajalcu, ki trdi, da uporablja naravne sestavine, lahko zaupam. Med kremami najbolj pogosto uporabljam Anti age kremo za obraz, ki mi zelo ustreza, ker se odlično vpije v kožo in ne deluje preveč mastno.

Marjana iz Kranja