Wild Bee²: uspešnica #1 našega čebelarstva, narejeno v Sloveniji

Strokovni razvoj, znanje in testi so nas pripeljali do prefinjenih, čistih in nežnih izdelkov prijaznih do kože.

Ker mi ni vseeno kaj dam na svojo kožo in v svoje telo mi je Wild Bee kozmetika čudovita. Popolnoma naravna, se hitro vpije in predvsem…..nima močnih vonjav. Pa še to…..glede na to kaj z njo dobimo je cenovno zelo dostopna. Toplo priporočam.

Irena iz Vrhnike

Kot zahtevno uporabnico naravne kozmetike, so me izdelki wildbee2 popolnoma prepričali. Krema za roke je fantastična, anti age krema popolnoma nahrani mojo zelo suho kožo, šampon pa naredi moje lase sijoče.  Tudi vazelin za ustnice je najboljši, kar jih je mogoce dobiti ta trenutek!

Lena iz Radomelj

Kar nekaj časa smo iskali primerno kremo za zelo suho in srbečo dojenčkovo kožo (pod vratom).Baby bee krema je po 14 dneh redne uporabe rdečico in srbečico v celoti odpravila!

Mateja iz Sevnice

Gel za tuširanje naredi mojo kožo prijetno in mehko.
Še bolj, kot običajno, uživam v tuširanju ob prijetnem vonju tega čudovitega gela.

Mirjam iz Ljubljane

Ker sem prebolela težko bolezen, se še toliko bolj zavedam kako pomembno je pazljivo izbirati izdelke, ki ne vsebujejo škodljivih snovi – ksenoestrogenov. Zato uporabljam izdelke Wild bee2, ker so naravni, brez parabenov, mineralnih olj, silikonov in falatov. Še posebej obožujem kremo za obraz s čebeljim strupom.

Manica iz Vrhnike