Naša zgodba / Filozofija

START UP IN ČEBELE

Temelj samostojne poti je čebelarska tradicija in ljubezen do čebel, ki je v družini prisotna že preko 30 let, ter znanje digitalnega marketinga in spletnih tehnologij.

Začetki so bili trnovi in težki – veliko dela, vlaganj, veliko neplačanih nadur,  veliko neprespanih noči. Z jekleno voljo in pomočjo dobrih ljudi, ki so bili pripravljeni pomagati, smo uspeli ustvariti te vrhunske kozmetične izdelke na osnovi čebeljih pridelkov. V čebelarstvu in poslu si večinoma odvisen le od svojega dela in rezultatov, ki jih uspeš ustvariti.

Prvi rezultat dela je postavitev in uspešno lansiranje Solnega Centra Vrhnika, kjer izvajamo solne terapije za otroke in odrasle za lajšanje respiratornih težav in kožnih težav – na naravni osnovi medicinske soli. Temelj našega dela je tudi delo s spletnimi tehnologijami BEE’S BRANDS. Ves čas oz. vzporedno ob tem pa poteka razvoj čebelarstva in postopno večanje števila čebeljih družin.

Po 3 letih razvoja in testiranj raznih formul, smo ustvarili tudi holistično kozmetično linijo WILD BEE² na osnovi čebeljih pridelkov. Razvijamo tudi nove izdelke, ki vas bodo še naprej razveseljevali.

FILOZOFIJA

Ste se kdaj vprašali, kaj je tisto globoko v vas, kar vas žene naprej, tisto, zaradi česar lažje vstanete zjutraj iz postelje, tisti notranji »drive«, ki vidi dlje od jutrišnjega dne, ki je večji od vas samih, ki je ideja, filozofija, vsakodnevni trud, da izpopolnete izbrano pot. Pot do popolnosti.

Spremenite vzorce preteklosti. Spremenite svoj um, svoje navade, spremenite vse, kar ste, a ne izgubite samega sebe v procesu, temveč stopajte po poti razumevanja samega sebe, človeške narave, uma in duše.

Vsak vzrok, vsako dejanje ima svojo posledico. Vsak detajl, vsaka sprememba, vsak premik v določeni smeri ima v ozadju svoje korenine, očem nevidne. Vse je tu z razlogom.

Kristalno čista voda, češnjev cvet, nedolžnost, globoko razumevanje in izkustveno znanje reflektirajo popolnost življenja.

Naj vas duh čebel, njihovo razumevanje narave in naravnih ciklov, urejenosti, delovne etike, medsebojnega spoštovanja, skrbi za vsak detajl, popelje v življenjski stil popolne predanosti določeni stvari. Nas so čebele prepričale in se nas dotaknile na neki drugi ravni, tako smo dobili tudi navdih za holistično kozmetično linijo Wild Bee².

Bodite odgovorni, najdite tisti pravi jaz, sledite notranjemu glasu in intuiciji ter poiščite tisto več v vas samih. Pojdite čez same sebe in raziščite stvari, ki so večje od vas samih. Naj se vaša pustolovščina začne, odkrijte novega sebe.

Wild Bee² – Filozofija lepote in holističnih stvaritev

S holističnim pristop do sprememb v nas samih.

Naj vas duh čebel, njihovo razumevanje narave, urejenosti, delovne etike, medsebojnega spoštovanja in skrb za vsak detajl, popelje v življenjski stil popolne predanosti določeni stvari.

Bodite odgovorni, najdite tisti pravi jaz, sledite notranjemu glasu in intuiciji ter poiščite tisto več v vas samih. Pojdite čez same sebe in raziščite stvari, ki so večje od vas samih. Naj se vaša pustolovščina začne, odkrijte novega sebe.

Skušamo slediti visokim standardom, ki so jih za nas postavile čebele, v smislu spoštovanja narave ter zavedanja soodvisnosti in občutljivosti naravnih danosti. Učimo se živeti in delati v skladu z naravnimi cikli, v skladu s cikli lune in gibanjem nebesnih teles. Učimo se organizirati in smiselno povezati na stotine detajlov, a ohraniti preprostost in občutek čiste harmonije.

Skrb za samega sebe je notranja odločitev. Kako negujete vašo kožo, kako živite, kaj jeste in pijete, je vaša odločitev. Posledice vaših odločitev in energije misli pa so neizogibno vidne na vaši koži. Vedite, da je telo tempelj vaše duše. Spoštujte ga in negujte ga.

Odkrijte lepoto v vas samih.

Prednosti

Naravne sestavine na osnovi čebeljih pridelkov
Dodatna nadgradnja nege kože – čebelji pridelki z arganovim oljem in aloe vero
Celovit Detox – razstrupite telo, um in dušo
Neoporečne naravne sestavine – kar dajemo v telo, nam telo vrača

Naša ekipa

Andraž Šegš
Andraž Šegšidejna zasnova
Narava nam nudi vse kar potrebujemo, le za trenutek se je potrebno ustaviti in prisluhniti lastni intuiciji. Tam ležijo vsi odgovori.
Kranjska Sivka
Kranjska Sivkadelavnost in življenje v skladu z naravo
Življenje čebelje družine nas je inspiriralo, da smo z veliko truda in dela ter z občutkom za naravo ustvarili te čudovite izdelke.
Strokovna ekipa WILD BEE²
Strokovna ekipa WILD BEE²kemik, farmacevt, kozmetolog, dizajner, kreativec
Posebna zahvala vsem, ki so sodelovali v tem projektu. Brez vrhunskih in izkušenih farmacevtov, kemikov, kozmetologov in oblikovalcev ta projekt ne bi nikoli zaživel. Hvala vam za vse ure in leta ki ste jih preživeli z nami, hvala za vse telefonske klice, maile in sestanke ki ste jih namenili razvoju in soustvarjanju teh čudovitih izdelkov, na katere smo danes lahko vsi ponosni.

Prodajna mesta